Известие

Collapse
No announcement yet.

Турбина на 156 2.4 жтд в картинки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Турбина на 156 2.4 жтд в картинки

Ето какво представлява турбо на 156 2.4жтд 136кс.Днес я разглобих.Така изглежда с блокирала геометрия и износени лопатки.Наслаждавайте се
    Attached Files
    Last edited by vikoalfa; d.m.y г., 00:29.
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
    Alfa Romeo 33

Колега моята е на същото положение
    за сега все още е в движение но не знам до кога ще е така. Ако намериш такава ос питай за две. Гаррет не произвеждали тази ос точно за този модел алфи. Защо ли? Явно са знаели че там им е слабото място - поне така аз си мисля Успех в търсенето. Аз вече година и половина съм на този хал
    Alfa Romeo 156 - 2.4 JTD

Comment

Първоначално публикувано от kish4o Покажи съобщение
      Колега моята е на същото положение
      за сега все още е в движение но не знам до кога ще е така. Ако намериш такава ос питай за две. Гаррет не произвеждали тази ос точно за този модел алфи. Защо ли? Явно са знаели че там им е слабото място - поне така аз си мисля Успех в търсенето. Аз вече година и половина съм на този хал
      Колега, да не дава господ, ама нали знаеш къде отиват счупени лопатки от турбина???? Аз бих те посъветвал да внимаваш, много!!!!
      "Аз не съм гинеколог по принцип, но мога да погледна"

Comment

ще питам за турбина за ЖТД щото имам една ама незнам за 1.9 или за 2.4 е - тя е на дригата така че най добре питайте него и ако е това което ви трябва може да се пазарите със него
        Volvo S80 2.0 T5 180hp
        Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
        Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Първоначално публикувано от WhitePower Покажи съобщение
          ще питам за турбина за ЖТД щото имам една ама незнам за 1.9 или за 2.4 е - тя е на дригата така че най добре питайте него и ако е това което ви трябва може да се пазарите със него
          Ехе,май не се сещаш кой съм...Тоя къде искаше пунто турбо на сиконкото.Ако Добри има наистина такава турбина и не ми е казал ще го затрия направо
          Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
          Alfa Romeo 33

Comment

Working...
          X